Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2011 09:00 - Какви жени мразим?
Автор: assannhassann Категория: Забавление   
Прочетен: 3086 Коментари: 3 Гласове:
5



 image

Е как да го вдигна от такава кака? Това не е жена, а хищник, току виж те ухапало...

Преди известно време не ми правеше особено впечатление, че някои жени са прекалено напористи и агресивни (като мъжете), приемах го нормално. Но от няколко години това поведение започна да ми става все по-антипатично и силно отблъскващо.

Съгласен съм с израза, че "жената трябва да е домакиня в дома си, добра майка и кучка в леглото". Една истинска жена има усет за тези неща и знае кога каква да бъде. Но ако съществува алергия към фалшивите жени, то все повече мъже стават алергични.

Неведнъж съм обсъждал с приятели, че все по-трудно се срещат свестни жени. Такива, които излъчват женственост и чар. И ако това беше само моят изолиран случай, нямаше да занимавам никого с това и щях да си мълча. Но то стана масово явление.

Феминистките казват, че това е мъжки комплекс, защото те все повече "поемали" собствения си живот в ръцете си и това ни комплексирало. Другата част от нежния пол споделя моето мнение, че жената трябва да си остане "жертвата", а ние - "хищниците". Естествено, говоря за момента на свалките.

Учудващо за мен, все повече момичета споделят неща, с които се злепоставят, показвайки себе си в лоша светлина. Едно момиче наскоро ми каза: "Запомни от мен, 90% от жените сме курви, ако знаеш какви неща знам, ще се отвратиш..." ! Е, аз ги знам тези неща и затова съм вече отвратен и бих допълнил само, че другите 10%, не са курви просто защото са грозни (извинете).

Няма нужда да обяснявам, защо мъжете предпочитат красивата и тъпа, вместо грозната и умна. Обществена тайна е, че русите жени се харесват повече от мъжете. Научно доказано е, че техните гени са по-репродуктивни, което инстинктивно ни казва, че ще имаме здрави и красиви бебета.

„Жената Нагон" е слаба и красива, излъчваща еротика! "Жената Анти-Нагон" е дебела, космата и с комплекси поне колкот задника си... И ако мъжките нагони ни казват: „Бягай!", то ДА БЯГАМЕ (пак извинете)!

Преди известно време и аз бях изправен пред тази дилема - дали да избера красотата (да остана с нея) пред разбирателството (да я зарежа и да си потърся друга). Избрах разбирателството...

Жени много, но пък какво става, когато сексът с тях вече не ти доставя никакво удоволствие и дори не можеш да го вдигнеш, колкото и да е лесна?

При мен специално май точно там е проблемът - че тръпката я няма, онази игра на котка и мишка, онези умствени игрички на съблазън, да видиш искрите в погледа й, да усетиш флуидите във въздуха и да се хванеш в нейния любовен „капан". Да, жената първа привлича мъжа и ако той е достатъчно добър, тя ще му се отдаде и ще му отвори „портите към рая". Докато сега стига и едно: „Айде да се чукаме" и хоп - тя е вече в леглото ти! Дори вече не подбират!

Да не говоря за хигиената на уж нежния пол, за жълтите зъби, за лошия дъх, за мазната коса, за мръсното бельо... хваща ме ужас само като се замисля. Как да ми стане, а ?!????

Винаги съм се чудил, как може едно красиво момиче, което виждаш за първи път, което изглежда чисто като сълза, може да живее в такава мизерия и с тези навици. Говоря за една нормална лична хигиена, която няма нужда от големи икономически възможности. Стига само да имаш желание и себеуважение!

И така, кои жени отблъскват мъжете? Кой е подлогът в предното изречение според теб? И аз не знам вече...

Мен лично ме отблъскват прекалено самонадеяните, фригидните мъжемразки, незадоволените (недоебаните) комплексарки, гримираните като клоуни, кварталните турбо курви.

Винаги съм харесвал нормално изглеждащите (нетунингованите), семплата красота, чаровния поглед! Защо жените си мислят, че на нас ни харесва да ги гледаме с по 1 лопата грим и облечени като магистрални проститутки? Красива днес значи изглеждаща като курва!

Една жена трябва на първо място да има своето себеуважение и самочувствие, че е красива. Да знае коя е, без излишно да парадира. Това й създава много по-приятен имидж пред мъжете.

Защо изчезнаха принципите на прелъстяването? Заради еманципацията... ммне, не, по-скоро заради умствената деградация.

Звуча ли като женомразец? Не, не съм, но искам жените да се върнат към невинността и нежната си природа. А тези, които ми разправят, че ни „чукали" и че ни използвали, ще им кажа, че като им порастне „дръжка", тогава ще разберат кой кого чука. Другото е игра на думи, ‘щото не им е в природата и никога няма да бъде.

Инстинктивните нагони са точна наука, като математиката - сбъркаш ли в задачата, резултатът е с фатален край.






Гласувай:
5



1. ferre - Подкрепям нацяло тезата ти. Много ...
16.04.2011 14:43
Подкрепям нацяло тезата ти.Много точно и правилно изказване.....
цитирай
2. ddiaries - много ми хареса постинга
02.06.2011 20:06
и искам да спомена, че като че ли днес такива Мъжкари- като поведение, мнение и отношение с жените- това рядко се среща.
има много мадами, които търсят някой като теб!:)
цитирай
3. helloworld - хъм...
24.07.2011 14:17
мислих като го четох.... обаче всичко е в мярката нали така?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: assannhassann
Категория: Забавление
Прочетен: 182910
Постинги: 88
Коментари: 57
Гласове: 326
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930