Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2010 09:25 - Какво искат жените?
Автор: assannhassann Категория: Забавление   
Прочетен: 1063 Коментари: 2 Гласове:
2



 
1.    Нежност:
Жената може да се държи все по-мъжки в днешни времена, но тя има нужда от ласки. И то не само от такива, с които ще задоволите по-скоро собствения си нагон. Жените са гальовни и обичат да бъдат доскосвани и целувани. Милувките са едно от основните неща, с които може да предизвикате чувствата й и да ги задържите. Толкова е просто.

2.    Разбиране:
Жените търсят в мъжа до себе си преди всичко диалог. Когато едни отношения се градят само върху тръпка, те са изключително преходни. Горе долу толкова преходни, колкото да си го вкараш и изкараш. Само че в случая говорим за емоционално сношение. И ако искате отношенията ви да са хармонични, научете се да общувате. Защото много мъже не могат! Просто не умеят да бъдат активни в разговор, който не се отнася за тях. Ако това, което тя обсъжда с вас е важно за нея, разберете я!

3.    Изслушване:

В същата графа се вписва и умението да слушате. Не да мълчите, а да слушате! Има разлика. Защото мълчанието и променянето на темата, когато тя остави кратка пауза, за да чуе вашето мнение, сочат към незаинтересованост. Изслушването и разбирането показват, че това, което вълнува нея, вълнува и вас. Оттам нататък, половината битка е спечелена.

4.    Пари:

Жените били материалистки. Някои да, но други не. Общото между тях е, че жената обича да се чувства зависима от мъжа до определенса степен. Неща като почерпка, подарък, покриване на разход биха и направили добро впечатление. И обратното, ако в заведение платите само своята сметка и оставите тя да поеме нейната, това директно ви добавя две червени точки към активите.

5.    Секс:

Сексът е водещ. Всеки иска секс. Всяко живо същество има необходимост от секс. За да е доволна партньорката ви от сексуалния ви живот, научете се да и отдавате удоволствие и се старайте по-често да я докарвате до оргазъм. Преди всичко сношението между двама души може да ви сближи още повече емоционално.

image6.    Отношение:

Толкова лесно може да впечатлите една жена. Просто и покажете отношение, покажете и че тя ви инересува. Как? С жестове, действия, загриженост, изненади и всичко, от което тя може да се трогне. Бъдете загрижен за нея и я поставяйте над собствените си нужди. Това е достатъчно, за да я накарате да се влюби във вас.

7.    Подкрепа:

Подкрепяйте я. Много общо казано, но необходимо. Ако тя знае, че може да разчита на вас във всеки момент, това си е сериозен бонус. Рядко се срещат мъже, които винаги и за всичко те подкрепят, така че ако го правите, сте, от една страна с едно рамо пред останалите, а от друга, тя ще гледа на вас с по-голямо доверие като на истински приятел.

8.    Романтика:
Няма жена, която да не обича романтични мъже. Дали това ще означава да и подарите цвете, да и целунете ръка, да я заведете на красиво място или да я поканите на вечеря със свещи и шампанско, е без значение. Всеки романтичен жест от ваша страна за нея, ще я трогне.





Гласувай:
2



1. zabavnata - Добро утро!:)
19.12.2010 09:39
Много точен пост. Поздрави!
Хубав ден!:)
цитирай
2. mominasylza - Добър ден и от мен
19.12.2010 13:35
Учудващо че един мъж знае какво иска една жена...като с има предвид че масово мъжката част от нашето бг –население се интересува само и единствено от собствения си задник...което респективно кара и другата половинка, /макар че ГО няма/ да реагира с ** аз може и да немам ,ама МОЯ Е ПО ГОЛЕМ ОТ ТВОЯ!!!–.или поне си е направил труда да го прочете някъде и да си го направи едва ли не алманах...Моите поздравления–или да питаме по добре женската половинка,какво ще каже?
Но общо взето е точно ,написаното...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: assannhassann
Категория: Забавление
Прочетен: 181834
Постинги: 88
Коментари: 57
Гласове: 326
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031