Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2010 18:23 - Най-нелепите смъртни случаи и други невероятни неща...
Автор: assannhassann Категория: Забавление   
Прочетен: 4512 Коментари: 1 Гласове:
2



  Най-нелепите смъртни случаи! Армандо Пинели, 70 годишен италианец, дълго спорил със съседа си кой от двамата да седне на единствения стол, под сянката на една палма. Той спечелил спора, след което дървото се стоварило върху му.

В Ню-Йорк човек бил бутнат от кола. Той въобще не пострадал, но последвал съвета на случаен минувач, който видял случката, да се престори на сериозно наранен и да потърси компенсация. Човекът легнал пред колата, която потеглила и го премазала.

Вера Червак от Прага се хвърлила от третия етаж, заради слухове, че мъжът и е избягал с друга. Тя паднала право върху лябимия си, който се прибирал вкъщи. Тя се свестила в болница, а мъжът и загинал на място.

Алпинистът ветеран Жерар Омел извършил 6 изкачвания на Еверест. Той умрял в къщата си, когато докато сменял изгоряла крушка, паднал от стълбата и си ударил главата в раклата.

80 годишната Аделаида Мангозо легнала да спи на походно легло. Тя умряла, когато то неочаквано се сгънало.

В Ню Йорк, Джулия Карсън починала от сърдечен удар. Поне така решили лекарите. Започнали да подготвят погребението. По време на опелото тя се свестила и попитала какво става. От шока дъщеря и починала на място.

Линда Гууди от Стоунхайм, Масачузетс, отменила пътешествие с кораб, защото и сънувала, че умира в машина. След няколко дни я намерили задушена в собствения си автомобил на паркинг.

Около 50 зяпачи се събрали на мост във виетнамския град Хошимин, за да наблюдават самоубияството на млада девойка. От тежестта мостът рухнал. Загинали 9 души, а девойката се спасила.

В Хонг Конг 65 годишната Чай Ван Хонг решила да благодари на бог за това, че снаха и се оттървала невредима от катастрофа. Докато се молела в двора на многоетажната сграда, където живеела със семейството на сина си, била убита от хвърлен чувал с цимент.

Амигдалия Балта, 86 годишна, била намерена умряла от глад в дома си на гръцкия остров Атия. А в банката оставила 350 000 фунта и колекция от 150 златни монети.

Стивън Хайет за 32 години претърпял уникални операции. Били му присадени стомах, черен дроб, бъбреци, дванадесетопръстник и панкреас. След 6 години, докато сменял крушка, паднал, ударил си главата и умрял.

Сириецът Наджиб Хайет, на 35 години, се чявствал толкова щастлив, че решил … да сложи карй на живота си. В предсмъртното си писмо заявил, че е съвършено щастлив, но се бои да бъде нещастен.

Жителят на Бон Питър Грубер загинал при опит да ограби Музея на изкуствата. Виждайки приближаващата се охрана, го обхванала паника и побягнал, но завивайки рязко зад ъгъла, се нанизал на меча на една статуя. Експонатът се наричал “Оръжие на правосъдието”.

Работещият в правителството на Египет Адел Назим Джергез, осем години чакал повишение. Когато най-накрая видял името си в списъка на повишените, умрял на място от сърдечен удар.

Украински бракониер пуснал в реката електрически кабел под напрежение. Когато убитата от тока р[глупости пиша] започнала да изплува, той влязъл да я събира, но забравил да изключи захранването и умрял. Роднините му казали, че е отишъл да лови р[глупости пиша], за да отпразнува първата годишнина от смъртта на тъща си.

Шеф и сексретарката му били убити от мълния, докато правили секс в надуваема лодка по средата на езеро в Германия. Вдовицата на убития го приела като божествена намеса.

Цирковия акробат с прозвището Од загинал на арената на цирк в северен Тайланд. Скачайки от трамплина, той отлетял настрани и бил глътнат от хипопотама Хилда, който кротко си чакал реда отстрани. Ветеринарите обяснили, че Хилда имал придобит рефлекс да хваща големи предмети с уста, и затова глътнала акробата.

Млада французойка загубила управление над автомобила си и се врязала в дърво край пътя. Спътничката и сериозно пострадала, а шофьорката загинала. Вниманието и било отвлечено от тамагочи, което неочаквано запищяло, че е гладно. Тя успяла да го нахрани и му спасила живота, разделяйки се със своя.

Сантяго Алвардо решил да ограби малък магазин за велосипеди. Тъй като било тъмно, а с ръцете се провирал през покрива, той придържал дългия фенер с уста. Точно фенерът причинил смъртта му, след като неловкия грабител паднал с лице надолу.

Седем годишно момче паднало в 300 метрова пропаст, след като загубило равновесие. То се строполило върху кръст, отбелясващ мястото, където преди 10 години загинал друг човек.

Четирима души били докарани едновременно в болница: Шели Мюлер с травма на главата, Тим Вегас с лека контузия, Брайън Коркоран със сериозно увреждане на венците и Памела Клесик без два пръста на дясната ръка… Мюлер закарала мъжа се на работа и за изпроводяк, преди да го целуване, му показала за секунда гърдата си. Шофьора на минаващо такси, Тим Вегас, се заплеснал от видяното, загубил управление и се блъснал в сградата на болницата, където зъболекарката Памела Клесик преглеждала устната кухина на Брайън Коркоран. От силния удар стоматоложката подскочила и наранила с инструмента небцето на пациента. От шока Коркоран рязко затворил челюстта си, отхапвайки два пръста на Клесик. Мюлер паднала на главата си пред сградата.

Якоб Ойлиг решил да сложи край на живота си. Когато се запалил обача се сетил, че ще го боли и скочил в близкия водоем, за да загаси огъня. Той обаче забравил, че не умее да плува и се удавил.

Силен вятър издухал в реката автомобила на 45-годишния Виторио Луис в Неапол през 1983 г. Той успял да разбие стъклото, изплувал от колата и се измъкнал на брега, където бил убит от падащо дърво.

Уолтър Халас, 26 годишен чиновник в магазин в Лийдс, Англия, така се страхувал от зъболекари, че помолил свой когега да го избави от зъбобола, като го удари в челюстта. От удара Халас паднал, ударил си главата и умрял от счупване на черепа.

Джордж Шварц, собственик на фабрика в Провидънс, по чудо се оттървал от смъртта, когато през 1983-а година ураганен вятър разрушил цялата фабрика без една стена. След като се излекувал от раните си, той се върнал там, за да потърси някакви материели. Останалата стена паднала и го убила на място.

Намиращият се в депресия, от това че не може да си намери работа, 42 годишния Ромул Рибола от Италия, седял в кухнята с пистолет в ръка изаплашвал да се самоубие. Цял час жена му го уговаряла да не го прави. Накрая и се отдало… Ридаещият Ромул хвърлил оръжието на земята. То гръмнало и убило жена му.

47 годишния Кен Чарлз Бергер случайно се застрелял, когато бил събуден от телефона, до леглото му. Вместо слушалката той хванал пистолета си, който гръмнал, когато го поднесъл към ухото си.

Ужасна диета и липса на проветрение станала причина за смъртта на човек, задушен от собствените си газове. Аутопсията паказала наличие на голямо количество метан в организма му. Той се хранил само с боб, зеле и още няколко продукта. Той умрял в съня си, тъй като всички врати и прозорци били затворени. Трима спасители, дишали от въздуха в стаята, се разболели, а един постъпил в болница.











Гласувай:
2



1. ketcakuatl - Абе някои неща бяха от цикъла, , и ...
27.11.2010 17:22
Абе някои неща бяха от цикъла ,,и ловец съм, и рибар съм", но иначе забавно четиво.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: assannhassann
Категория: Забавление
Прочетен: 181879
Постинги: 88
Коментари: 57
Гласове: 326
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031