Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2010 18:33 - Българският мъж става, но трябва да прави повече секс
Автор: assannhassann Категория: Забавление   
Прочетен: 1128 Коментари: 0 Гласове:
0



 Българският мъж става, но трябва да прави повече секс   image22 134 българи бяха анкетирани по време на Националната кампания за проучване сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж?“, организирана от независимия сайт www.pitat.me. По време на тримесечното проучване кампанията посети 18 града в България - София, Пловдив, Сандански, Благоевград, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Стара Загора, Ямбол, Велико Търново, Русе, Варна, Поморие, Приморско, Бургас, Несебър и Созопол. Приблизително 60% от участниците в допитването са присъствали лично на някое от събитията, а 40% са предпочели да попълнят онлайн варианта на анкетата. Статистиката сочи, че дамите, участвали в проучването, са с около 1000 повече от мъжете. След като жени и мъже от цяла България бяха анкетирани, бе потвърдено, че българският мъж действително е желан любовник, но му трябва повече секс и всеотдайност към партньорката, за да го докаже.

Както мъжете, така и жените са на мнение, че българският мъж рядко има проблеми с ерекцията и като цяло се справя добре със задълженията към половинката си. Разбира се, има и доста забележки по отношение на всеотдайността и времето, което отделя на партньорката, но цялостimageното настроение е положително. Близо 66% от жените и 70 % от мъжете са единодушни, че българският мъж е добър любовник и рядко получава засечки, но не и никога. 

Прави впечатление, че представителите и на двата пола между 30 и 40 години са малко колебливи по отношение сексуалността на българския мъж. Така например около 50% от мъжете на тази възраст признават, че често имат проблеми с ерекцията. В допълнение близо 20% от жените в този възрастов диапазон са на мнение, че българският мъж не става. Общо е мнението, че основна причина за наличието на проблеми в секса е стресът в ежедневието, както и липсата на сигурни доходи. Обезпокоително е, че мнозина изтъкват и здравословните проблеми като фактор за еректилна дисфункция. Не липсват и мъже, които са на мнение, че партньорката също е виновна за незадоволителния секс. 

В какво се изразяват проблемите на българския мъж според него? 

Според мъжете основният проблем е преждевременната еякулация (40.7%), както и липсата на желание у тях за секс (29.9%). Българите на по-напреднала възраст се оплакват и от недостатъчна или липсваща ерекция при желание за секс. 

Какво imageе мнението на българската жена и какво е нейното сексуално поведение спрямо българският мъж? 

Като цяло тя смята, че българският мъж е добър партньор (65.9%), но иска повече любовна игра (27.9% от жените) и повече старание за задоволяването й (24.5%). Жената прави секс с партньора си няколко пъти в седмицата (49.8%), като това важи и за немалко от по-зрелите участници в проучването. Обикновено тя прави секс един (53.8%) или два пъти (35%) на сеанс, а в Русе, Пловдив и Благоевград има най-много представителки, които правят секс три и повече пъти на сеанс. Българската жена почти винаги изпитва удоволствие от секса, като в София нито една от участничките не е казала, че никога не изпитва удоволствие, докато в Созопол (25.7%), Благоевград (22.4%) и Сандански (20.7%) процентът на недоволните е доста голям. Обикновено жените имат по един партньор (82.1%), но има посочили по двама, трима и дори повече партньори.

Голям процент от допитаните мъже (66.3%) са на мнение, че в обществото трябва да се обсъждат повече проблемите на мъжете с еректилна дисфункция, като за основни източници на информация са считани лекарите (34.8%) и мimageедиите (43.3%). Затова и темата трябва да бъде по-достъпна именно в медиите. Според отговорите в анкети българският мъж (или поне 52%) е склонен да обсъди проблемите с половинката си, а тя е готова да съдейства за разрешаването им (81.9%). 

Според националното проучване за сексуалността на българския мъж най-рядко проблеми в секса получават мъжете във Велико Търново (71%), следвани от тези в Стара Загора (70%) и Ловеч (68.8%). Изглежда, че и пловдивчани се справят добре, тъй като пловдивчанки нямат почти никакви оплаквания във връзка с ерекцията на партньорите си (78.9%). Отзивите от Враца (77.3%) и Габрово (73.3%) също са много положителни, докато плевенчани и ямболии като че ли имат да набират инерция. 

Докато Pitat.me провеждаше проучването за потентността на българския мъж, бе установено, че подобен род теми, които повече или по-малко са деликатни, всъщност са и доста атрактивни за българите. На 20 септември 2010 г. стартира Национално проучване „Става ли българската жена”. Проучването ще се проведе само онлайн и ще трае един месец – от 20 септември до 20 октомври 2010 г. 

 


Тагове:   мъж,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: assannhassann
Категория: Забавление
Прочетен: 182380
Постинги: 88
Коментари: 57
Гласове: 326
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930