Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2009 11:00 - 100+1 причини за да не спиш с него/разбирай да се чукаш/
Автор: assannhassann Категория: Тя и той   
Прочетен: 6752 Коментари: 10 Гласове:
2

Последна промяна: 28.06.2009 20:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                           100+1 причини  за да не спиш с него/разбирай да се чукаш/

 

Понякога говорейки с жена в мен остава недоволството от общуването с нея и от това че съм се заблудил в човека отсреща!Аз наистина съм човек който обича жените и надявам се да не съм простак, но има неща в тях които ме вбесяват!За съжаление не мога да го кажа по друг начин освен по този-Не спиш с него/с мен/ защото си тъпа!!!И най вероятно никога не би разбрала това-Защото си тъпа!!И не можеш да си представиш какво изпускаш защото аз/той/ обичам да правя любов с жената която ме желае и е искрена ,и за мен удоволствието е да видя радостта в очите й и да доставя удоволствие на нея и от там на себе си защото това е любовта-да дадеш за да получиш!Има и още нещо което не мога да не си помисля и то е ,че сигурно има нещо по-тъпо от тъпото и то е мъж който се оставя да бъде заблуден от жена.. Аз не мисля обаче ,че всяко желание трябва да бъде изпълнено само защото е показано! Говоря за случаите когато излизате с една жена и вечерта е прекрасна.Говорите си и  чувствате  че  тя е най-очарователното за вас създание на света!Тя ви харесва и го показва по всякакъв начин!Всичко останало няма значение,вие сте сами във вселената…И когато леглото е едно естествено продължение на вечерта и когато, и двамата не искате да се разделяте то ви заявяват че не може да го направи!!Преди да си и го предложил и даже преди да си го помислил.Като мъж мога да кажа ,че секса е начин да почувстваш по-близко другия и да го докоснеш.Това е доверие и преживяване само между вас двамата!Но да се върнем на причините.Разбира се една е достатъчна и е тъпо да извадиш от сто кладенеца вода за да стигнеш до истинската.Нормално е тя да не те харесва ,да не си нейния тип ,но тогава защо за бога е излязла с теб?Защо се смее на шегите ти и накланя глава с нежен поглед към теб?От поведението и може да си помислиш че ти си този мъж с главното М когото е търсила цял живот!Кажете ми тогава кой не говори това което мисли?Може би и не трябва да обръщаме внимание на такива персони защото мога да кажа че наистина има прекрасни жени които са толкова естествени и честни че щялата горчилка останала ти от общуването с тъпачки някак се размива но все пак я има.Бих искал да ме възприемат не като безполов!Мога да разбера това което ми казват ако то е това което мислят.Опитвал съм се да бъда приятел с жена много пъти!Обикновено бях изместен от някоя мижитурка само защото той не беше толкова честен като мен.Не съм жена и може би недостатъчно точно  разгадавам мисли но би било достатъчно ако ми кажат честно и всичко!Искам и да изкажа уважението си към онези жени които са в състояние да ни накарат да се чувстваме на седмото небе само с няколко думи и действия защото те са естествени и честни и заслужават всякакви усилия за да получим и най-малкото внимание от тях!!






Гласувай:
2



1. miaa - Здравей assannhassann,
28.06.2009 12:03
Защо мъжете смятат, че отказът на една жена за интимна близост с него е обидно. Жените избират с кого да бъдат. А те ще се доверят на Този, който ги желае искрено.Тези неща се усещат. И още нещо.Не може един мъж да обижда жената, само защото не иска да бъде с него. Този факт показва истинската му същност.
цитирай
2. rustam - Дамммммм
28.06.2009 20:23
Виж ти къде си се скрил.
цитирай
3. burberry - Тези жестове,
28.06.2009 22:47
Тези жестове, имам предвид кой накъде си е наклонил главата и кой на каква глупост се смее - кой ти каза как да ги тълкуваш? Защо си решил, че означават "Искам да спя с теб"? Сам се заблуждаваш, а после момата била тъпа, че не иска да си ляга с теб. Написаното от теб ми напомня за виц, според който жена, която спи с всички, е курва, а която не спи с теб - кучка.
цитирай
4. bomber - Асане
29.06.2009 14:15
Асане, приятелю, мисля че са те манипулирали. Просто са искали да видят докъде могат да стигнат без да дават нищо , а само да получават. Гледали са на теб само като на будала, който плаща сметките и е що годе добра компания.
Ти, като нормален мъж, който чувства промените в климата по това време на годината , логично си предположил, че мачът трябва да има продължение, но другата страна минава на вариант дузпа - гол и - внезапна смърт.
Не съжалявай, не се самообвинявай, причината не е в теб. У нас свестните считат ги за луди, глупецът вредом всеки почита.(Христо Ботев).
Друга възможна хипотеза е, ако момичето е притеснително и с някои предразсъдъци спрямо теб или секса, но както го описваш, не вярвам да е това.
Добре, че навреме се е случило всичко, а не когато вече е късно.
Доколкото зная, в нашата татковина мъжкото население е малцинство, така че донт уори, пич!
цитирай
5. stone - братле
29.06.2009 17:45
защо очакваш от жена да е искрена и да не те кара да гадаеш, а да е откровена и да си каже всичко с думи? ами това не им е в природата. те нарочно го увъртат, та да отсеят тези мъже, които и без думи ще ги разберат - а ти май не си от тях. нищо лично.
ако обичаш жените, както казваш, ще ги разбереш и ще им простиш - те са такива, каквито са, не могат да бъдат други. и едно от главните им свойства е да се осланят не на думи и логика, а на емоции и увъртания. научи се да говориш на техния език.
цитирай
6. metadream - И според мен или са те манипулирали ...
29.06.2009 23:42
И според мен или са те манипулирали или не са знаели как и какво да покажат с жестове и тн...и си я разбрал погрешно.
Това, което спомена : "Искам и да изкажа уважението си към онези жени които са в състояние да ни накарат да се чувстваме на седмото небе само с няколко думи и действия..." ми направи впечатление. Има жени, които наистина могат да ти скрият шапката с няколко думи и действия, и колкото и да се мисли човек за печен и запознат... буквално го подлудяват ( в добрия смисъл :) )
За съжаление до сега съм си изградил впечатление, че тези жени не са особено честни, искрени и тн ... :(
цитирай
7. bomber - До Stone
30.06.2009 00:08
stone написа:
защо очакваш от жена да е искрена и да не те кара да гадаеш, а да е откровена и да си каже всичко с думи? ами това не им е в природата. те нарочно го увъртат, та да отсеят тези мъже, които и без думи ще ги разберат - а ти май не си от тях. нищо лично.
ако обичаш жените, както казваш, ще ги разбереш и ще им простиш - те са такива, каквито са, не могат да бъдат други. и едно от главните им свойства е да се осланят не на думи и логика, а на емоции и увъртания. научи се да говориш на техния език.

Както винаги си на висота! Виж комнтара ми към блога ти за играта на затворниците - удоволствие е да те чета, друже!
цитирай
8. elektraotkosmosa - Здравейте,
30.06.2009 05:26
Асане,ти сам си каза,че си опитвал не еднократно да бъдеш приятел с жена.Разбери-между приятелството и секса има ОГРОМНА разлика.Това,че тя се смее на шегите и те гледа мило,не означава задължително,че иска да спи с теб.Направи разлика между любезността и натискането.Не веднъж съм попадала на мъже като теб-опитвам се да бъда просто любезна,или пък съответния мъж ме е изкефил като човек,като характер,а той това любезно и мило отношение го разбира по съвсем различен начин и започва да се натиска и да досажда.И още нещо за вас мъжете-ако една жена преспи веднага с тебе,ще кажеш,че е курва,а ако не-значи е тъпа,грозна,лъжкиня и т.н. и т.н.Все сте недоволни,ама се вгледайте и във вас самите,че и вие не сте цветя за мирисане.
цитирай
9. netcruiser - Feelings
03.07.2009 20:18
Евала на Електра за това мнение! Преди да задълбаеш в една връзка, тя първо трябва да мине през фазата приятелство (Отделен въпрос е че приятел може да ти бъде само този който истински те познава и все пак те обича). Аз имам четири приятелки с който мога да споделя абсолютно всичко и при все това никой не си е помислял за секс! Няма връзка която след секс да остане като между приятели!
цитирай
10. if555 - Асане, Асане...
19.07.2009 11:47
Асане, Асане... мисля че имаш генерален проблем със собственото си его и с дефиниране на света около теб.
„Аз наистина съм човек който обича жените” – тава означава ли, че си от онези мъже със „сладка” женичка в къщи, които от самото начало са „онеправдани” от съдбата, но не им стиска да заживеят сами, защото едва ли някой би ги изтърпял, а и ги е страх от самотата, и затова трябва да изчукат целия свят за да докажат на Себе си колко са велики.
Да не би ти да си този, който разказва розови приказки на жената срещу теб, които в много случаи са само онази част от истината, която тя иска да чуе. Това разбира се не е лъжа, а просто неизказана истина.
Мисля че е време да разграничиш секс – любов – приятелство. Неможе да обичаш всички жени, да правиш секс с тях и да искаш да сте приятели!!! Вероятността да намериш обединяващ образ на всичко това е 1 на ... , но това едно го има и ако това едно е „сладката” женичка в къщи, дето те търпи незнам си колко години, то гледай да не я изпуснеш. Ако пък си убеден, че тя е отмъщението на съдбата, събирай си багажчето и да те няма, най-малкото ще спреш поне нея да нараняваш и ще си чукаш и обичаш всички жени.
Но не забравяй, че жените са всички друго, но не и тъпи или поне не повече от мъжете. Всяка жена би разбрала, че единствената ти цел е леглото и то „Преди да си и го предложил и даже преди да си го помислил.” Затова бъди по директен и ЧЕСТЕН, казвай си нещата с истинските им имина, пък може да имаш повече успех. ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: assannhassann
Категория: Забавление
Прочетен: 181750
Постинги: 88
Коментари: 57
Гласове: 326
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031